Edzés után egészséges gyorskaja – SaladBox

20160627_150653

Tegnap csak egy órára ugrottam le a terembe, de egész végig arra gondoltam, hogy ebédre mit kéne ennem. 😀  Valami olyat szerettem volna kipróbálni, ami egészséges, gyorsan kész, és még sosem ettem ott (vagy olyat). Így esett a választás  a Salad Boxra.

20160627_134339Még egy gyors mondat az edzésről: 25.36 km-t tekertem, ezzel együtt már 948,7 km-nél tartunk! 🙂 Holnap délelőttre – vagy valamikor a nap folyamán – szintén kétórás biciklizést terveztem.

De térjünk is vissza a SaladBox-ra! Odafele úton, illetve a parkolóban csücsülve tanulmányoztam a weboldalukat, és nagyon szimpatikus volt, hogy van kalóriakalkulátoruk minden salátához, öntethez, leveshez, egy szóval mindenhez. Az éppen aznap ott dolgozó lányok is nagyon kedvesek voltak – inkább aki a salátámat készítette, a kasszát kezelő lánynak nem az volt élete legjobb napja.

Odaérve egyből meggondoltam magam, hogy mit is szeretnék, így egy pillanat alatt Most Wanted-ről Caesar-ra váltottam. Döntésemet megmagyarázni magam sem tudom, mert a tojást annyira nem csípem a salátámban, de adtam neki egy esélyt, és nem csalódtam. A salátájukban egyáltalán nem, a tojástól meg azt vártam, hogy elviseljem. 😀

A már öntettel előre összekevert salátánkat itt egy kis zárható papír dobozkába kapjuk – mily meglepő, vajon honnan a nevük? Valószínűleg szebb látvány lenne, ha ránk bíznák a keverést, de így sokkal egyszerűbb, illetve az otthon elkészített salátánk is valahogy így néz ki fogyasztásra készen.

A majdnem fél kg-nyi zöldség, sajt és hús keveréke pont elég arra, hogy utána egy kis üdítővel, vízzel kísérve eltelítsen és jóllakasson a következő étkezésig. Mint említettem, a Most Wanted-ért indultam, ezért remélem legközelebb azzal sem lesz semmilyen gondom. 🙂

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s