Mit hoz majd nekünk 2017?

Nagyon szeretek előre tervezni. Pontosabban kifejezve: mérhetetlenül zavar, ha nem látom át mindig a következő hetem programjait, tennivalóit, vagy nem tudom pontosan mikor hová kell elindulnom. Gondolkodom éjjel, nappal. Ez az, amit segít nekem abban, hogy rendszer legyen az életemben, hogy jobban átlássam a dolgokat, bár nem mindig jön össze minden úgy, ahogy azt én szeretném. Ezeket a helyzeteket is tudni kell elfogadni, és e szerint újrakonstruálni az elkövetkezőket.

Lassan itt az év vége, és bár még több, mint 300 km van hátra az idei kihívásomból, én máris a következő év challenge-én gondolkodom. Talán újrakezdem az olvasós kihívást, vagy esetleg képzőművészeti jellegűt gyártok magamnak, még nem döntöttem el pontosan. Csak azt tudtam, hogy ha előre tudnék menni az időben, és tudnám, hogy mi vár rám a következő évben, akkor könnyebb lenne ahhoz alakítanom az elvárásaimat az új kihívás terén. Időgépem még nincsen, de arra gondoltam, hogy a különböző horoszkópok – akárcsak viccből történő – összehasonlítása adhat némi támpontot a következő évre vonatkozóan.

Én június 16-án születtem, tehát az itt leírtakat akkor tudod magadra vonatkoztatni, hogy ha te is nagyjából az év ezen időszakában jöttél világra, illetve ha hiszen az ilyen “előrejelzésekben”. 🙂

AZTÉK HOROSZKÓP

Békés, nyugodt időszakot ígér. A szellemi tervek és belső élettel való foglalkozás időszaka. Művészi szempontból az év komoly sikert ígér. (Képzőművészeti kihívás?) Sikeres hónapok az ősszel kezdődnek majd. (Ami remélem tényleg így lesz, hiszen ha sikerül megszereznem a diplomát, akkor ősztől kezdek tanítóként.) Anyagilag az év végig rendben lesz. (Forrás)

10489658_1495926673972886_6534358089612231377_n

ATLANTISZI HOROSZKÓP

Ha bármely hónap 15-ik vagy 16-ik napján születtél, jegyed a Kontroll. Belső fegyelemnek rendeled alá magad, de a visszafogott, tartózkodó viselkedést csak magadra erőlteted. Az emberek elismerését váltja ki az erő, mellyel megfékezed magad. Élénk képzelőerővel vagy megáldva, vagyis kreativitásod megélése segíthet abban, hogy átélt a felszabadultság érzését. Feladatod, hogy egyensúlyra lelj. (KÉP-ZŐ-MŰ-VÉ-SZET!) (Forrás)

1554455_1435840846648136_1435967988_n

ÁLTALÁNOS HOROSZKÓP 2017-RE

Az év második fele kiváltképp pozitív lesz. Elsősorban párkapcsolata lesz kiegyensúlyozott. A nyári hónapokban fordulóponthoz ér a karriere is. (Remélem pozitív fordulópont lesz..) Év eleje a prognosztika szerint a család és kapcsolatok jegyében fog telni. Az Ön feltűnő, intenzív tenni akarása és szorgalma társainak kínos lehet, ezért előfordulhat, hogy kellemetlen helyzetbe sodorják. A horoszkóp tavaszra azt ajánlja, hogy húzza meg magát, ha munkahelyén összetűzésbe kerül kollégáival, őrizze meg nyugalmát és ne hagyja magát kiprovokálni. Vita közben olyat mondhat, amit a későbbiek során megbánhat. Az Ikreknek a karrierben végre megvalósulhat az álmuk. Lehetőséget kapnak céljaik eléréséhez, ami pozitív feltöltődést hoz a számukra. Ez a hangulat kihatással lesz a magánéletére is. Ennek köszönhetően könnyen fog ismerkedni, új élményeket és tapasztalatokat gyűjteni. Év vége közeledtével váratlanul kap egy érdekes ajánlatot. Vegye fontolóra, hogy nem túl kockázatos Önre nézve ez a kínálat. Ne hozzon elhamarkodott döntést, kérje ki egy közeli jó barát tanácsát! Karriere jó fordulatot vesz, nem marad el a jutalom sem. Vigyázzon arra, hogy társát ne hanyagolja, próbálja szétválasztani karrierét a magánélettől. (Ez az írás is a karriert emeli ki leginkább, ami nálam jelenleg a képzőművészettel kapcsolatos elhivatottság. Vannak bizony nagy terveim ezen a téren!) (Forrás)

1533842_1435841233314764_951438792_n

Remélem csupa jót tartogat számomra a következő év! 🙂 Ti melyik csillagjegy alatt születtetek?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s